» Despre IGEXIM COM SRL

IGEXIM COM SRL, este o companie cu capital 100% romanesc, fondata in Onesti, Bacau, Romania ce opereaza pe piata de profil cu solutii pentru ceturi, solutii pentru rafinarii, solutii pentru vagoane si locomotive, solutii pentru produse farmaceutice, stocuri industriale si solutii pentru transformatoare de mare putere. Venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai eficiente metode la preturi accesibile.

Oferim solutii profesionale pentru scanare subterana, utilitati, harta 3D cu GPS. Igexim COM SRL va pune de asemenea la dispozitii solutii tehnice profesionale pentru domenii industriale.

» Pasiunea pentru ceea ce facem

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor companiei dumneavoastra.

» Respectul fata de clienti

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta celor aproape 16 ani de activitate, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn teren Miroslava devirusare website avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi avocat Iasi case lemn rotund